Penapis Air Coway NEO

Promosi Coway Neo 2019

Harga penuh untuk mesin Coway Neo ialah RM3,540 dan PERCUMA pakej servis selama satu dua tahun; sah sehingga 25hb ini sahaja. Cepat jangan terlambat.

Sewa beli ialah RM108 RM85 sebulan. Pakej sewa beli ditanggung pakej servis, tukar filter dan waranti selama 5 tahun. Mana satu jadi pilihan?

Kelebihan Coway Neo berbanding Brand X

Ramai yang tanya apakah yang bezakan antara Coway Neo dan jenama lain dalam pasaran. Jawapan saya mudah. Jenama lain hampir sama dengan Coway Neo sebab mereka ialah keluarga tapisan Nano filter. Walaupun lain jenama tapi mereka daripada keluarga yang sama. Lihat MOLECULAR RANGE / 0.01 MICRON / NANO FILTERATION dalam rajah di bawah.

Keluarga ini menyebabkan Coway Neo menghasilkan air bermineral dan beralkali rendah (pH 7.2 – 7.5 bergantung pada sumber air). Untuk alkali tinggi sila rujuk Coway Inception.

Kalau sama, kenapa mesti pilih Coway Neo? Apa bezanya dengan brand lain dalam pasaran?

Coway Neo diservis secara berkala setiap 2 bulan. Kenapa mesti 2 bulan? Jenama X buat 4 bulan. Mana satu yang bagus? — Kereta A yang kerap diservis & Kereta B jarang servis, mana satu yang BERIKAN PRESTARI YANG TERBAIK? Saya yakin jawapannya kereta A.

Coway nampaknya lebih glemer kerana menang banyak anugerah dan baru-baru ini memenangi Readers Digest Trusted Brand 2019 kategori Platinum. Join Coway ramai-ramai baru meriah.

Lebih 200 cawangan Coway & Cody seluruh Malaysia. Sudah lebih 12 tahun Coway di Malaysia. Orang servisnya di mana-mana. Jadi tak jadi masalah kalau satu hari nanti pindah tempat kerja.

Masih was was lagi? Whatsapp saya sekarang untuk konsultasi PERCUMA. Tanya sampai puas hati.

***

 

penapis-air-coway-neo